- az oldal az UNGPARTY része - projekt- és bloggazda: Balla D. Károly -

Hirdetési lehetőség - pszichoterápia

Ha Ön az adott területen dolgozik, ha vállalkozása működik, ha terápiás csoportot vezet vagy ha a témában érintett honlapot üzemeltet, - akkor kedvező feltételekkel helyezhet el reklámszöveget, hirdetést, PR-cikket, képet, felhívást akár ezen a lapon, akár - és leginkább - azokon az oldalaimon, amelyek Google-keresés esetén a pszichodráma vagy a pszichodráma csoport és pszichodráma csoportok, vagy akár a pszichodráma csoportok indulása keresőkifejezésekre a találati listák élén (az első 10-ben) szerepelnek.

Melléktémaként ajánlhatom a

Pánikbetegség és agorafóbia kezelése

tárgykört, ezen a területen is működnek jól optimalizált, magas keresőmarketing értékkel rendelkező weboldalaim.

Ha az Ön elérhetősége, tevékenységének leírása és/vagy a honlapjára mutató link szerepelni fog ezeken az ajánlott, magas értékű frekventált helyeken, az jelentősen megnöveli annak esélyét, hogy az érdeklődők megtalálják Önt - illetve saját honlapja jól szerepeljen az internetes keresések eredménylistáin.

A hirdetésre ajánlott oldalak:

Keressen akkor is, ha azt szeretné, hogy saját oldala előrébb kerüljön a Google találati listán. Részletek: Honlap-optimalizálás. Várom megkeresését - >>küldjön levelet!<<.

Lélekgyógyászat - pszichológia. Pszichoterápia - Pszichodráma terápia. Pszichodráma csoportok indulása Budapesten. Google honlapoptimalizálás, első hely a Google keresőben. Hirdetés, reklám, PR-cikk elhelyezéseAz oldal valamennyi szövege szerzői jogvédelem alá esik. Újraközlés, bárminemű feldolgozás csak a szerző engedélyével jogszerű - © Balla D. Károly

A bejegyzés trackback címe:

http://traumaterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr134286381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.


Pszichodráma - Traumaterápia - Pánikbetegség - Agorafóbia - ViselkedésterápiaBalla D. Károly alkotta meg - bár nem minden előzmény nélkül - az irodalmi minimalizmus jegyében a pszichodráma abszurd változatát. Mint kiderült, ez a pszichoterapeuták által jól alkalmazható csoportterápiás módszer

a pánikbetegség kezelése és az agorafóbia tünetei csökkentésevalamint egyéb szorongásos vagy akár depressziós panaszok kezelése terén. Pszicho trauma terápia - traumaterápia, kortárs magyar irodalom, pszichoterápia, pszichodráma csoportok indulása, szorongás és félelem, az egészség életmód kialakítása, pánikbetegség és moden társadalom, az agorafóbiás tünetek kezelése ,egészséges_életmód Az abszurd irodalmi pszichodráma nem egyéb, mint a pszichoterápiás kezelés gyakorlatában mintegy nyolcvan esztendeje megjelent pszichodráma-terápia legmodernebb eszköze, amely hatásos lehet a pánikterápiában. A pszichodráma általános értelemben nem irodalmi műfaj, hanem akcióelvű, cselekvésközpontú, tüneti- és feltáró jellegű csoport-pszichoterápiás módszer. De mi a pánikbetegség? A PÁNIKBETEGSÁG téves társításokon alapuló viselkedészavar. Pánikbetegnek azt tekintjük, akinek rendszeresen vannak pánikrohamai. A pániktól való félelem maga is pánik betegségre utal, végső formája az agorafóbia és a depresszió.